Welkom bij Restaurant De Robbenjager

Wij zijn op zoek naar jou als jij diegene bent die zelfstandig kan werken, passie voor het vak hebt en op Texel wil werken. Het betreft een vacature voor kok (m/v) bediening (m/v) en afwassers. Vaste betrekking, seizoenbetrekking en vakantiebaantje behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Herken jij jezelf of misschien iemand bij jou in de buurt laat het ons even weten dat kan via onderstaand formulier.
Wij zijn op zoek naar jou.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Afwasser:

  • Netjes en schoon werken.
  • Het schoon en droog op de daarvoor aangewezen plek alle spullen netjes terugplaatsen.

Sociale vaardigheden

  • Teamplayer
  • Gedisciplineerd
  • Heeft oog voor detail
  • Is ordelijk en werkt overzichtelijk

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Zelfstandig Werkende Kok

Algemene taken

  • Zelfstandig een partie kunnen draaien;
  • Bereiden van gerechten/gerecht gedeelten volgens recept en planning;
  • Meedenken en creatieve gerechten aandragen voor nieuwe menu’s;
  • Aangeven van te bestellen producten aan de Chef Kok. Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde producten en andere artikelen. Bewaken van houdbaarheid en hygiëne;
  • Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid, etc;
  • Toezien op de werkzaamheden van de leerlingen en stagiaires; geven van aanwijzingen en controleren van kwaliteit;
  • Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur.

Kennis en functie eisen

  • Opleiding: afgeronde SVH- Kok opleiding, minimaal MBO- werk en denkniveau;
  • Ervaring: relevante werkervaring (minimaal 1 jaar) in vergelijkbare positie;
  • Kennis: bekend met HACCP;
  • Talen; Beheersing van de Nederlandse taal, duits is een pre;
  • Periode: je bent minimaal 6 weken achtereenvolgend beschikbaar voor part-time en minimaal 7 maanden voor full-time.

Sociale vaardigheden

  • Passie en motivatie zijn een MUST;
  • Teamplayer;
  • Gedisciplineerd & Stressbestendig;
  • Stressbestendig & oplossingsgericht;
  • Heeft oog voor detail;
  • Is ordelijk en werkt overzichtelijk.

MEDEWERKER BEDIENING

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken Medewerker bediening

Algemene taken

  • Bestellingen opnemen en de gast adviseren over het menu of eventuele dag specialiteiten;
  • Overleggen met de leidinggevende bij eventuele bijzondere wensen en of allergieën;
  • Doorgeven van bestellingen aan zowel de keuken en de bar (afhankelijk van het restaurant) of het zelf klaarzetten  van een bestelling (drankjes inschenken);
  • Uitserveren van gerechten en of dranken en het uitvoeren van bereidingshandelingen aan tafel (afhankelijk van het type restaurant);
  • Opmaken van rekeningen en het afrekenen met gasten;
  • Overdragen en controleren van de ontvangen gelden aan leidinggevende.

Voorbereidingen

  • Voorbereiden (mise en place) van het restaurant, zoals het indekken van tafels, klaarleggen van bestek, e.d.;
  • Controleren van tekortkomingen in de voorraad van de werkmaterialen (servies, glaswerk, linnengoed, bestek, etc);
  • Helpen met de opbouw voor (besloten) feesten, partijen en evenementen en het bedienen tijdens deze aangelegenheden;
  • Schoonmaken en opruimen van de werkruimtes en het restaurant.

Kennis en functie eisen

  • Opleiding: MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring: minimaal 6 maanden werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Talen: je spreekt Nederlands en Engels. Kennis van de talen Duits is een pre;
  • Periode: je bent minimaal 6 weken achtereenvolgend beschikbaar voor part-time en minimaal 7 maanden voor full-time.

Sociale vaardigheden

  • Je bent flexibel inzetbaar en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Je bent netjes zowel naar je collega’s als gasten met een behulpzaam karakter;
  • Je bent een teamplayer en helpt anderen daar waar nodig;
  • Je hebt een representatief voorkomen met een empatisch vermogen je in te leven in het imago van de organisatie.