Wijnbar Texel Winebar & Great comfort
Sfeer in de Wijnbar Texel

Wijnbar Texel

Restaurant RJ is zonder enige twijfel de mooist gelegen wijnbar van Texel. U vindt ons op de kop van Texel, als onderdeel Duinpark de Robbenjager. Vanuit een comfortabele zithoek binnen of vanaf het (verwarmde) buitenterras heeft u een prachtig uitzicht over de natuur van het Texelse duinlandschap. Een high wine of een lange avond in gezelschap van een ‘fles met een goed verhaal’, is een perfecte afsluiting van een mooie vakantiedag. Onze wijnkaart bevat een groot aantal uitstekende wijnen, in elke prijsklasse die zowel per glas, als per fles te bestellen zijn. Daarbij serveert wijnbar Texel u heerlijke kleine hapjes die het karakter van de wijn, nog eens extra goed tot zijn recht laat komen.

Wijnbar RJ is the place to be, om lekker na te genieten van een frisse winterwandeling of als afsluitertje van een geslaagde vakantie op Texel. Gezeten in onze lounge fauteuils, bij de haard of op het (verwarmde) buitenterras, kunt u kennismaken met een groot aanbod Europese wijnen van uitstekende kwaliteit. Van jonge Duitse tot volwassen Franse wijnen en hartverwarmende Portwijnen. Naar wens kunt u meerdere wijnen proeven, maar als u het bij een soort houdt, is dat ook prima. Vanzelfsprekend serveren wij u ook hapjes, die de smaak van de door u gekozen wijn ondersteunt. Denk hierbij aan een kaasplank, fruits de mer en verschillende soorten amuses.

sfeer tafels Wijnbar Texel
Bar Wijnbar Texel
uitzicht Wijnbar Texel
terras Wijnbar Texel

Wijn proeven op Texel

Om uw kennis op het gebied van wijn en culinaire hoogstandjes te verbreden, is een wijnproeverij in onze wijnbar Texel een prima gelegenheid, om nieuwe smaaksensaties te beleven. Een wijnproeverij is meer dan een gezellig samenzijn. U doet er ook nieuwe ervaringen mee op. Zo leert u tijdens een proeverij niet alleen alles over de wijn zelf, maar vertellen we u ook waarom een wijn beter tot zijn recht komt, als ze gecombineerd wordt met bepaalde spijzen.Voor groepen organiseren wij op afspraak privé wijnproeverijen, al dan niet voorafgaand aan het diner. Voor een Texel wijnbar arrangement neemt u het best even contact op met onze chef.